mejetærsker og traktor

Vi tilbyder maskinstationsarbejde til det moderne landbrug i hele Syd- og Sønderjylland

Vi løser vores opgaver med klar forventningsafstemning, samarbejdsvilje og fleksibilitet. Vi er altid åbne overfor nye udfordringer, så skulle der være en opgave, der ikke er nævnt her, så kontakt os gerne.

41 40 71 06

Opgaver vi løser

Vi er en traditionel landbrugsmaskinstation, der udfører stort set alle opgaver; gyllekørsel, jordbearbejdning, sprøjtning, høst og ensilering af alle typiske afgrøder i det danske landbrug, fra korn til græs til majs til specialafgrøder som kartofler.

høst af mark
høst af mark

Vores arbejde

Vi går til opgaverne med stor samarbejdsvilje og et fælles mål om at gøre vores arbejde så godt som muligt. Vi stræber efter høj kvalitet til tiden. Vores medarbejdere er uddannede indenfor erhvervet og kender vilkårene for det moderne landbrug.

Vi tilbyder også samarbejde omkring skovning og læhegn.

Ligesom vi samarbejder med gode kollegaer og derfor har mulighed for at tilbyde hjælp til stort set alle opgaver omkring det moderne landbrug.

Vores maskiner

Et moderne landbrug kræver moderne maskiner. Vi kører med de nyeste maskinger på markedet og har fokus på innovation og præcisionslandbrug for optimal produktivitet.

Vores værdier

Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.

Samarbejdsvilje

korn mærke

Fleksibilitet

Moderne maskiner med moderne teknik

halm mærke

Fokus

Forventningsafstemning

åben landskab

Se vores arbejde her

mejetærsker på markbadges

Vi driver både landbrug og maskinstation

Vores historie

Jørgens far Ole Rostgård købte slægtsgården ”Lausgård” i 1971 som 5. generation i familiens eje. Samme år blev han gift med Inge, som er uddannet sygeplejerske.

​Gården blev drevet hovedsageligt som kvæggård indtil 2005, hvor køerne blev solgt. Men allerede de første år efter overtagelsen kørte Ole ammoniak, samt havde maskinfællesskab med nogle naboer. I 2011 overtog Jørgen gården som 6. generation efter Ole og Inge.